Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Φταίει ο κακός μας ο καιρός...




Ματαιώθηκε, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της μικρή συμμετοχής του κόσμου, η πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Πεδίον του Άρεως μετά τις 11...
Ωστόσο, με περισσότερους από 10.000 διαδηλωτές ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 από την Ομόνοια η πορεία του ΠΑΜΕ η οποία ολοκληρώθηκε με πορεία προς τη Βουλή. Μάλιστα, το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και η κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι: «Αγωνιζόμαστε για την προστασία των ανέργων, για τα ασφαλιστικά δικαιώματα και τις συντάξεις, για τις συλλογικές συμβάσεις, για να σταματήσει η τρομοκρατία στους τόπους δουλειάς, για να πάψει η φοροληστεία του λαού μας, για την ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος».

Έξω από τη Βουλή βρέθηκαν επίσης πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και μαθητές, ενώ ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία με κλούβες των ΜΑΤ στη Βασ. Σοφίας. Μάλιστα, λίγο μετά τη 1 σημειώθηκε μικροένταση όταν εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ προσπάθησαν να απομακρύνουν τα κάγκελα στον Άγνωστο Στρατιώτη με αποτέλεσμα  να κινητοποιηθούν τα ΜΑΤ.

Πηγή : protothema.gr


Υγ; Για όσους της ΓΣΣΕ σχεδιάζουν απεργία διαρκείας να την αναβάλλουν για λίγο διότι πληροφορούμεθα πως ξεκινάει καταιγίδα διαρκείας....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου