Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

''Επαγρύπνηση'' Αν οι φασίστες κυβερνούσανΑν οι φασίστες παίρναν την εξουσία στα χέρια τους πολλά πράγματα θα άλλαζαν σε αυτή την χώρα

Κατ αρχάς θα συλλαμβάναν και θα φυλάκιζαν όλους τους κομμουνιστές ως προδότες του έθνους, επειδή με τις θεωρίες τους περί πάλης των τάξεων σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες και τους χωρίζουν σε πλούσιους και φτωχούς, σε εργάτες και αφεντικά.

Αφού λοιπόν φυλακίσουν όλους τους κομμουνιστές και απαγορέψουν τις ιδέες τους ως επικίνδυνες για την εθνική συνοχή τότε θα στραφούν εναντίον των μεταναστών.

Τους μετανάστες θα τους κατηγορήσουν ως εξαιρετικά επικίνδυνους εγκληματίες διότι όχι μόνο έχουν μια φυσική έξη απέναντι στο έγκλημα αλλά και γιατί παίρνοντας τις δουλειές των Ελλήνων σπέρνουν την δυστυχία στο έθνος. Έτσι λοιπόν δεν θα τους απελάσουν όπως προεκλογικά υποστήριζαν αλλά θα τους δικάσουν και θα τους καταδικάσουν σε καταναγκαστική εργασία σε εργοστάσια Ελλήνων βιομηχάνων, ως ποινή για το κακό που κάναν στην πατρίδα.

Οι Έλληνες βιομήχανοι πολύ θα ωφεληθούν με αυτό  το μέτρο μιας και θα έχουν στην διάθεση τους εργάτες που θα δουλεύουν άπειρες ώρες χωρίς καθόλου χρήματα, έτσι τα κέρδη τους θα πολλαπλασιαστούν. Τότε λοιπόν ο εκπρόσωπος των βιομηχάνων θα παρασημοφορήσει τον αρχηγό των φασιστών ως μέγα πατριώτη και θα του συστήσει για το καλό του έθνους να βρει και άλλους τέτοιους εθνικούς εχθρούς για τα εργοστάσια τους.


Το ίδιο βράδυ ο πρωθυπουργός φασίστας θα διαπιστώσει πως η Αλβανία είναι ελληνική γη και πως οι Αλβανοί είναι εχθροί του έθνους μιας και την κατέχουν .Έτσι λοιπόν θα κηρύξει τον πόλεμο ενάντια σε αυτούς τους ελεεινούς εχθρούς, προκειμένου να ελευθερώσει τις χαμένες πατρίδες.

Όταν λοιπόν ο πόλεμος αυτός κερδηθεί και ο φασιστικός στρατός παρελάσει στην πρωτεύουσα όλοι οι Αλβανοί ως τιμωρία θα δουλέψουν σε καταναγκαστική εργασία στα εργοστάσια των Ελλήνων βιομηχάνων. Οι Έλληνες βιομήχανοι θα γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι και απ την χαρά τους θα γεμίσουν με παράσημα και τίτλους τιμής τον αρχηγό του φασιστικού κράτους και θα του προτείνουν να υποτάξει και τους Σκοπιανούς διότι και τα Σκόπια είναι Ελλάδα και αυτοί εχθροί μας που τα κατέχουν. Έτσι μετά από λίγο καιρό και οι Σκοπιανοι θα δουλεύουν ως αιχμάλωτοι στα ελληνικά εργοστάσια.

Η χαρά των βιομηχάνων και ο ενθουσιασμός τους για την νέα κυβέρνηση δεν θα περιγράφεται. Οι υπόλοιποι Έλληνες όμως θα ναι μουδιασμένοι γιατί έχουν μετατραπεί σε στρατιώτες και έχουν εμπλακεί σε πολέμους χωρίς κανένα τελειωμό.

Την ευφορία των Ελλήνων βιομηχάνων οι γείτονες τους οι Τούρκοι βιομήχανοι δεν θα την βλέπουν και με τόσο καλό μάτι διότι τα κέρδη των Ελλήνων επιχειρηματιών είναι η χασούρα των Τούρκων.

Έτσι λοιπόν θα πείσουν την δική τους κυβέρνηση να κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στους Έλληνες διότι κατά την γνώμη τους έχουν καταπατήσει την Τούρκικη γη.

Από την άλλη, η ελληνική κυβέρνηση και οι Έλληνες βιομήχανοι θα θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να κηρύξουν πόλεμο στους Τούρκους μιας και πατούν και αυτοί γη ελληνική.

Ο πόλεμος θα είναι σφοδρός, πολύχρονος  και αμφίρροπος. Όταν τελειώσει σχεδόν όλοι οι Έλληνες και Τούρκοι στρατιώτες θα είναι νεκροί.

Έτσι λοιπόν στο τέλος του πολέμου με νεκρούς τους πιο πολλούς Έλληνες, αιχμάλωτους εργάτες τους ξένους,και πάμπλουτους τους βιομηχάνους, θα επικρατήσει εν μέσω νεκρικής σιγής η ταξική ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου