Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Με εντολή η ενέδρα των χρυσαυγιτών κατά των κομμουνιστών συνδικαλιστών στο Πέραμα
 


Οχι μόνο ήταν σε συνεννόηση με τους εργολάβους οι χρυσαυγίτες για τη δολοφονική ενέδρα σε βάρος των κομμουνιστών συνδικαλιστών στο Πέραμα, αλλά οι εργολάβοι έδωσαν συγκεκριμένη εντολή και οι χρυσαυγίτες την εκτέλεσαν. Το κατηγορηματικό αυτό στοιχείο κατέθεσαν σήμερα εργαζόμενοι και συνδικαλιστές της Ζώνης στον Ε' ανακριτή Πειραιά.

Οι μάρτυρες αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στις συναντήσεις που έγιναν μεταξύ της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και ομάδας εργολάβων στο περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων και στους χρυσαυγίτες που ανέλαβαν δράση με το αζημίωτο. Κατέθεσαν συγκεκριμένα στοιχεία για την ηγεσία της Ενωσης των εργολάβων που, την παραμονή της ενέδρας στους κομμουνιστές συνδικαλιστές, δήλωναν αριστερά και δεξιά περιχαρείς: «Η απόφαση έχει παρθεί, θα τους τσακίσουν, θα τους τελειώσουν από το λιμάνι». Κατατέθηκαν επίσης τα στοιχεία για το πώς και ποιοι εργολάβοι έστησαν το νέο δουλεμπορικό κύκλωμα μέσα από το οποίο προωθούνται στη Ζώνη, στο όνομα τού «μόνο Ελληνες» χρυσαυγίτες με σπασμένα μεροκάματα.

Η σημερινή κατάθεση είναι ενταγμένη σ' ένα νέο γύρο καταθέσεων που έχει ξεκινήσει ο ανακριτής μετά από σειρά ανακοινώσεων και καταγγελιών που έχουν κάνει τα σωματεία, αλλά και σειρά διαβημάτων προς τις εισαγγελικές αρχές.

Πηγή www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου